Landelijke Organisatie Kant Kunst
LOKK
AANKONDIGINGEN


Er is een nieuw project van de LOKK 

"Zeg het met bloemen" 

Evenementen

Cursussen

AGENDA


De Algemene Ledenvergadering, is verplaatst naar
25 september 2021
We willen de ALV  in combinatie met de ledencontactdag op deze zaterdag aangrijpen om te vieren dat we elkaar weer kunnen ontmoeten. 

5 en 6 november 2021
KantmarktImage
meer info >>>>

VEEL BEKEKEN
Image­
Print deze pagina

Drie objectjesDownload het patroon in PDF formaat
Vergroot het patroon met 10% en 20% om de drie verschillende afmetingen te verkrijgen. Andere percentages zijn natuurlijk ook mogelijk.
De drie objecten worden geklost met Madeira Rayon nr. 30 of 40 zwart en wit en de sierdraad in Madeira Decor (met dubbele draad, alleen voor de kleinste maat is een enkele draad voldoende) of kies een eigen kleurencombinatie.

Zet op zoals aangegeven op de draadtekening, 2 paren per speld, aan de zijkanten 1 paar. Bij a 1 paar Rayon en 1 paar Decor (de dikke lijnen zijn de Madeira Decor dubbele draden).
Alles wordt geklost met vetergatslagen, alleen bij punt b wordt een omkeerslag geklost.
Maak aan het einde onder elke speld een festonnetje met 2 of 4 paren. Verstevig het werk met feutrex of paille en laat het goed drogen. Haal het werk voorzichtig van het kussen en zet met een dunne draad het werk zó aan elkaar dat de bundel draden (die nog niet zijn afgeknipt!) aan de binnenkant van het werk hangt en knip op gelijke lengte af (niet te kort, afknippen kan altijd nog).