Landelijke Organisatie Kant Kunst
LOKK
AANKONDIGINGEN

Save the dateKantmarkt LOKKVrijdag 5 november 10.00 uur tot 16.30 uur en zaterdag 6 november 10.00 uur tot 16.00 uurBij binnenkomst dient u een geldige QR-code te tonen, samen met een legitimatiebewijs. Als dat goedgekeurd is, kunt u aan de kassa uw toegangsbewijs kopen.


Er is een nieuw project van de LOKK 
"Zeg het met bloemen" 

Evenementen

Cursussen

AGENDA


De Algemene Ledenvergadering, was op
25 september 2021

Image

Image
meer info >>>>

VEEL BEKEKEN

Ledencontactdag


Het bestuur van de LOKK heeft het genoegen u uit te nodigen voor de Ledencontactdag op zaterdag 20 september 2014 van 10.30-15.30 uur in de Twee Marken, Trompplein 5 te Maarn. Deze dag is voor alle leden van de LOKK, ook voor wie geen lid is van een kring.

Wind en water
We beginnen met een korte presentatie over het Textiel Festival 2015 in Leiden. Daarna gaan we klossen vanuit het thema ‘Wind en water’. Wat we gaan klossen is een verrassing. Er is voor ieder wat wils - daarmee bedoelen we dat er patronen zijn voor beginners en gevorderden.

U hebt nodig 28 paar klosjes. Garen DMC 80, Aurifil 28 (grijze kern) of Venne 34/2 en Glamour 12 of ander metallic garen. Eventueel metaal garen. Verder de gebruikelijke klosbenodigdheden.

Materiaal aanschaffen
Er is een tafel met LOKK-ertjes aanwezig. Ook zijn er verkoopstands van Maaike van Veenendaal, Axel Zijp en Jolanda de Boer.

Meedoen
De toegangsprijs van € 6,50 betaalt u bij binnenkomst en is inclusief patronen. Lunch en consumpties zijn voor eigen rekening. De zaal gaat open om 10 uur.

Wilt u deelnemen aan deze dag, dan kunt u zich tot en met 18 september hieronder aanmelden of telefonisch bij Marianne Hartog (telefoonnummer kunt u vinden in het colofon van de Kantbrief).

Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:
Lidnummer: *
E-mail: *
Anti-Spam: * No spam
Velden met een * zijn verplicht.