Landelijke Organisatie Kant Kunst
LOKK
AANKONDIGINGEN


Er is een nieuw project van de LOKK 

"Zeg het met bloemen" 

Evenementen

Cursussen

AGENDA


De Algemene Ledenvergadering, is verplaatst naar
25 september 2021
We willen de ALV  in combinatie met de ledencontactdag op deze zaterdag aangrijpen om te vieren dat we elkaar weer kunnen ontmoeten. 

5 en 6 november 2021
KantmarktImage
meer info >>>>

VEEL BEKEKEN
Zomerworkshop - Vilt en kant
Aantal aanmeldingen per 15-6-2012:
Alphen a/d Rijn: 18
Geleen: 7


Docente: Lidwina Charpentier

Deze zomerworkshop wordt op vier plaatsen gegeven, om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het vilten in kombinatie met kant. Het is de bedoeling dat u zelf een stukje kant mee brengt, met of zonder verhaal.
U kunt uw eigen viltwol meenemen, maar het is ook mogelijk een pakketje wol te bestellen in de kleur van uw keuze (zie inschrijfformulier).
Lidwina geeft eerst uitleg hoe het vilten in zijn werk gaat en laat wat mogelijkheden zien. Hierna gaat u zelf aan de slag om met een leuk werkstukje naar huis te gaan. We gaan beginnen met een telefoontasje. Mocht er nog tijd en inspiratie zijn, dan kan ook nog een bloem worden gemaakt.

Data:
11 augustus - Alphen a/d Rijn
25 augustus - Geleen

Kosten: € 27,50 voor leden en voor niet-leden € 37,50 (exclusief koffie/thee en lunch).
Er is een mogelijkheid een kant en klaar garenpakketje te kopen. Geef bij de aanmelding aan welke kleur u graag wilt. De prijs zal € 5,00 bedragen, af te rekenen bij Lidwina.

U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. U bent pas definitief ingeschreven als het verschuldigde bedrag overgemaakt is op Postbankrekening 5227757 ten name van: LOKK te Maassluis onder vermelding van "Zomerworkshop te Drachten of Deventer of Alphen a/d Rijn of Geleen''.

Cursusvoorwaarden: Wij verzoeken u onze cursusvoorwaarden door te lezen vóór u zich aanmeldt.

Meer inlichtingen