Landelijke Organisatie Kant Kunst
LOKK
AANKONDIGINGEN

Nieuw: de LOKK kringen hebben een eigen blog!!

De pagina Kinderen is vernieuwd!

AGENDA

29 februari 2020
Kringbesturendag
2 mei 2020
Algemene Ledenvergadering
26 september 2020
Leden contactdag
6 en 7 november 2020
Kantmarkt

Image
13 t/m 16 mei 2020
meer info >>>>

VEEL BEKEKEN
 

Naaldkant

Docent : Gerda Cramer

In elke Kantbrief staat er een artikel van Gerda Cramer over naaldkant. Daarom leek het ons leuk dat we de leden van de LOKK in de gelegenheid stellen om bij Gerda drie dagen cursus te volgen om de basis van het naaldkant te leren. In de ochtend wordt uitgebreid les gegeven. Om nog extra informatie te krijgen, wordt in de middag gewerkt aan het werkstuk waarmee begonnen is en kan men de vragen stellen die er dan nog opkomen. Ook kan men bij de reeds gevorderde cursisten kijken om inspiratie op te doen.


Data: 14 september, 12 oktober en 16 november 2019
Locatie: Veenendaal
Kosten: leden € 105,00, niet-leden € 135,00

U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Het cursusgeld moet overgemaakt worden op IBAN nummer NL69INGB0005227757 ten name van: LOKK onder vermelding van "Naaldkant''.

De LOKK biedt u de mogelijkheid om bij inschrijving van een cursus van 3 of meer dagen, eerst één derde van het verschuldigde bedrag te betalen. Het volledige bedrag dient te worden voldaan 4 weken voor aanvang van de cursus. Mocht u onverhoopt besluiten, binnen 6 weken voor aanvang niet aan de cursus deel te nemen, bent u verplicht het resterende bedrag alsnog te betalen.
Cursusvoorwaarden: Wij verzoeken u onze cursusvoorwaarden door te lezen vóór u zich aanmeldt.

Meer inlichtingen