Landelijke Organisatie Kant Kunst
LOKK
AANKONDIGINGEN

Save the date
Kantmarkt LOKK
Vrijdag 5 november 10.00 uur tot 16.30 uur en zaterdag 6 november 10.00 uur tot 16.00 uur

Bij binnenkomst dient u een geldige QR-code te tonen, samen met een legitimatiebewijs. Als dat goedgekeurd is, kunt u aan de kassa uw toegangsbewijs kopen.


Er is een nieuw project van de LOKK 
"Zeg het met bloemen" 

Evenementen

Cursussen

AGENDA


De Algemene Ledenvergadering, was op
25 september 2021

Image

Image
meer info >>>>

VEEL BEKEKEN
 

Idria-kant

Image Docent : Riet Delescen

Onder de naam Idria-kant vallen, zoals er in de Sloveense stad zelf wordt gezegd, alle soorten kant die daar worden geklost.
Erg opvallend is de soort "met het smalle lint": het onderwerp van deze 3-daagse cursus. We leren hoe dit smalle bandje geklost moet worden, hoe de verbindingen gaan en welke slagen er in deze soort gebruikt worden.
Traditioneel werken de kantklossters in Idria op een rolkussen in een mandje. Wij gebruiken onze normale platte kussens en maar 6 paar klossen.


Data: 19 oktober, 23 november en 14 december 2019
Locatie: Maarn
Kosten: leden € 105,00, niet-leden € 135,00

U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Het cursusgeld moet overgemaakt worden op IBAN nummer NL69INGB0005227757 ten name van: LOKK onder vermelding van "Idria-kant''.

De LOKK biedt u de mogelijkheid om bij inschrijving van een cursus van 3 of meer dagen, eerst één derde van het verschuldigde bedrag te betalen. Het volledige bedrag dient te worden voldaan 4 weken voor aanvang van de cursus. Mocht u onverhoopt besluiten, binnen 6 weken voor aanvang niet aan de cursus deel te nemen, bent u verplicht het resterende bedrag alsnog te betalen.
Cursusvoorwaarden: Wij verzoeken u onze cursusvoorwaarden door te lezen vóór u zich aanmeldt.

Meer inlichtingen