Landelijke Organisatie Kant Kunst
LOKK
AANKONDIGINGEN

Save the dateKantmarkt LOKKVrijdag 5 november 10.00 uur tot 16.30 uur en zaterdag 6 november 10.00 uur tot 16.00 uurBij binnenkomst dient u een geldige QR-code te tonen, samen met een legitimatiebewijs. Als dat goedgekeurd is, kunt u aan de kassa uw toegangsbewijs kopen.


Er is een nieuw project van de LOKK 
"Zeg het met bloemen" 

Evenementen

Cursussen

AGENDA


De Algemene Ledenvergadering, was op
25 september 2021

Image

Image
meer info >>>>

VEEL BEKEKEN
Margarethenspitze
Aantal aanmeldingen per 31-5-2011:3

Docent: Elly van Akkeren
Margaretenspitze is een zeer oude kantsoort, waarschijnlijk uit Arabië. In 1993 is door Lotte Heinemann deze knooptechniek nieuw leven ingeblazen en zij heeft er een boek over uitgegeven.
Er wordt een vlak kussen gebruikt en op millimeterpapier gewerkt om vorm te krijgen, met een gegeven tekst of naar eigen inzicht . Het garen is stevig getwijnd.
Met deze techniek kan men zowel randen, vierkanten, ronde of 3d werkstukken maken.

Data: 10 september en 15 oktober
Locatie: Alphen aan den Rijn
Kosten: € 65,00 voor leden en voor niet-leden € 85,00

U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. U bent pas definitief ingeschreven als het verschuldigde bedrag overgemaakt is op Postbankrekening 5227757 ten name van: LOKK te Emmer-Compascuum onder vermelding van "Margaretenspitze''.

De LOKK biedt u de mogelijkheid om bij inschrijving van een cursus van 3 of meer dagen, eerst één derde van het verschuldigde bedrag te betalen. Het volledige bedrag dient te worden voldaan 4 weken voor aanvang van de cursus. Mocht u onverhoopt besluiten, binnen 6 weken voor aanvang niet aan de cursus deel te nemen, bent u verplicht het resterende bedrag alsnog te betalen.
Cursusvoorwaarden: Wij verzoeken u onze cursusvoorwaarden door te lezen vóór u zich aanmeldt.

Meer inlichtingen