Landelijke Organisatie Kant Kunst
LOKK
AANKONDIGINGEN

Nieuw: de LOKK kringen hebben een eigen blog!!

De pagina Kinderen is vernieuwd!

AGENDA

2019

LedenContactDag
21 september

Kantmarkt
29 en 30 november

VEEL BEKEKEN
 

Breien en klossen

Image Docent : Mariet Visser

Voor de derde keer start de cursus Breien en klossen. Mariet is steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Deze keer eens door een combinatie te maken van klos-en breiwerk. Breisels vallen immers ook onder de kantachtigen. Door op een speciale manier te breien ontstaat er een transparante structuur. Hierbij is de dikte van de draden en pennen van invloed. Door de technieken van kantklossen en breien samen te brengen op het kussen zijn er veel nieuwe mogelijkheden. Laat je verrassen. Kennis van beide technieken is noodzakelijk.

Data: 29 september, 13 oktober en 24 november
Locatie: Maarn
Kosten: leden € 95,00, niet-leden € 120,00

U kunt zich inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Het cursusgeld moet overgemaakt worden op IBAN nummer NL69INGB0005227757 ten name van: LOKK onder vermelding van "Breien en klossen''.

De LOKK biedt u de mogelijkheid om bij inschrijving van een cursus van 3 of meer dagen, eerst één derde van het verschuldigde bedrag te betalen. Het volledige bedrag dient te worden voldaan 4 weken voor aanvang van de cursus. Mocht u onverhoopt besluiten, binnen 6 weken voor aanvang niet aan de cursus deel te nemen, bent u verplicht het resterende bedrag alsnog te betalen.
Cursusvoorwaarden: Wij verzoeken u onze cursusvoorwaarden door te lezen vóór u zich aanmeldt.

Meer inlichtingen