Landelijke Organisatie Kant Kunst
LOKK
AANKONDIGINGENEr is een nieuw project van de LOKK 
"Zeg het met bloemen" 

Evenementen

Cursussen

AGENDA

Kant Instuif
1 april 2023

Kringbesturendag
11 maart 2023
aanvang: 10.30 uur

Algemene Ledenvergadering 
29 april 2023
aanvang: 10.30 uur

Kantmarkt

LOKK-jubileum 2023
2,3 en 4 november
2023

Alle LOKK-evenementen zijn in De Twee Marken,
Trompplein 5,
Maarn

VEEL BEKEKEN

BLOGWoensdag 16 november


Image
Image
Image

Reizende workshop Voorschoten

Afgelopen zaterdag, 12 november, kwamen 10 dames naar activiteitencentrum de Boschbloem voor de tweede van drie reizende workshops. Deze werd gegeven door Dini Boer. Dini had veel werk gemaakt van de voorbereiding en had zelfs de uitleg op film gezet zodat iedereen precies kon zien hoe het leuke kantwerkje gemaakt moest worden. Het werd een ringen doosje dat in drie verschillende patroontjes uitgewerkt kon worden zodat er voor ieder iets in haar smaak en moeilijkheidsgraad was.
Na de koffie en de uitleg ging iedereen enthousiast aan het werk en al bij de lunch waren een aantal dames al een eind op weg. Om 16.00 waren enkele dames klaar met de boven- en onderkant van het doosje. Voor thuis was er nog een klein beetje huiswerk.
Het was een heel gezellige dag.

Marianne Kramer

Dinsdag 1 november


Image
Image
Image

Vandaag was de jaarlijkse ontmoetingsdag in Marum. Wat een feestje weer al die dames in de disco. Leuke patronen en een gezellige sfeer. Wel jammer dat zoveel vaste bezoekers het deze keer af hadden laten weten, jullie werden gemist!!
Schrijf alvast in jullie agenda: 7 november 2017 hoop ik jullie weer te zien.

Liesbeth van Loo

Dinsdag 18 oktober


Het Historisch Museum de Bevelanden is een bloeiend museum met jaarlijks rond de 25.000 bezoekers. De subsidie dreigt nu naar een niveau te zakken waardoor het museum genoodzaakt is de deuren te sluiten. Steun de Vrienden van het museum in hun actie om dat te voorkomen en onderteken de petitie!

Liesbeth van Loo