Landelijke Organisatie Kant Kunst
LOKK
AANKONDIGINGENEr is een nieuw project van de LOKK 
"Zeg het met bloemen" 

Evenementen

Cursussen

AGENDA

Kant Instuif
1 april 2023

Kringbesturendag
11 maart 2023
aanvang: 10.30 uur

Algemene Ledenvergadering 
29 april 2023
aanvang: 10.30 uur

Kantmarkt

LOKK-jubileum 2023
2,3 en 4 november
2023

Alle LOKK-evenementen zijn in De Twee Marken,
Trompplein 5,
Maarn

VEEL BEKEKEN
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/sock/mysql.sock' (61) in /domains/lokk.nl/subdomains/cms/cms-includes/mysql_conn.inc on line 2 Warning: mysql_select_db(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/sock/mysql.sock' (61) in /domains/lokk.nl/subdomains/cms/cms-includes/mysql_conn.inc on line 3 Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /domains/lokk.nl/subdomains/cms/cms-includes/mysql_conn.inc on line 3 Warning: mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/sock/mysql.sock' (61) in /domains/apps/cms/objects/tagcloud.inc on line 23 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /domains/apps/cms/objects/tagcloud.inc on line 23 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /domains/apps/cms/objects/tagcloud.inc on line 25
Warning: mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/sock/mysql.sock' (61) in /domains/apps/cms/objects/tagcloud.inc on line 38 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /domains/apps/cms/objects/tagcloud.inc on line 38 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /domains/apps/cms/objects/tagcloud.inc on line 43 Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /domains/apps/cms/objects/tagcloud.inc on line 56

BLOGVrijdag 3 juni


Image
Image

We zijn weer wat verder op het pad naar de viering van het 40 jarig jubileum. Afgelopen week hebben enkele bestuursleden, samen met de twee heren ( Joop en Henk) die onze vereniging al jaren technisch ondersteunen, nogmaals een bezoek gebracht aan de locatie waar het allemaal moet gaan plaats vinden.
De vage ideeën beginnen wat meer vorm te krijgen en op de lege plattegrond van de kerk verschijnen vlakjes die tafeltjes en kramen moeten voorstellen. En dan blijkt dat die grote kerk eigenlijk zo gevuld is.
Bij het bekijken van de foto zag ik ook iets heel toepasselijks: let op het bord wat er staat. Hoewel voor iets anders bedoeld, geldt dit zeker ook voor onze vereniging. DOE MEE.

Liesbeth van Loo

Donderdag 21 aprilImage
Image

Algemene Ledenvergadering:

Ruim 100 dames en heren waren aanwezig op de ALV in Maarn.
Het morgenprogramma bestond uit een huishoudelijk gedeelte waarin het jaarverslag werd uitgedeeld.

Twee nieuwe bestuursleden werden aan de leden voorgesteld:
Marianne Kramer, die voor de cursussen en het docentencontact in het bestuur is gekomen.
Marianne Bottriaux neemt de kantbrief onder haar hoede en de ledenadministratie tot een vervangster hiervoor is gevonden.
Liesbeth van Loo is de nieuwe voorzitter.

Met een PowerPoint heeft het bestuur een dringende oproep gedaan voor nieuwe bestuursleden. In 2018 treden enkele bestuursleden af die al meer dan hun tijd erop hebben zitten.
Dringend behoefte is op het ogenblik aan een penningmeester.

Ook werd het eerste certificaat van de kantopleiding uitgereikt aan mevrouw de Boer. Gefeliciteerd!

Na de lunch zijn de meeste aanwezigen begonnen aan een scharentasje met een nieuwe grond en aan het eind van de middag waren er al verschillende klaar.
Al met al een geslaagde, gezellige dag.

Liesbeth van Loo


Woensdag 20 april


Image
Image


Hier ziet u de beelden van de prijs uitreiking van de publieksprijs aan Riet Delescen tijdens het congres van de DKV in Emden.

Liesbeth van Loo


Woensdag 6 april


Image
Image
Image

Afgelopen weekend hebben enkele bestuursleden onze vereniging vertegenwoordigd op het congres van het Deutschen Klöppelverbandes e.V. in Emden. Prachtige locatie voor enkele mooie tentoonstellingen.
In de grote Nordsee Halle waren de handelaren met veel stands aanwezig met een grote verscheidenheid aan artikelen. Hier was ook de stand van de LOKK.
We hebben veel Nederlandse en Duitse leden mogen begroeten.
De wedstrijd was in blauw en geel. De publieksprijs is gewonnen door Riet Delescen. Hartelijk gefeliciteerd Riet en we zullen in een volgende blog de foto van het mooie stuk en de prijs uitreiking plaatsen.
Een geslaagd weekend en het volgende congres is in Wangen im Allgäu, een plaats in Zuid Duitsland vlakbij de Bodensee.

Liesbeth van Loo